Conference Hotel in South Tyrol


The Berghotel Franzenshöhe is closed, we are renovating!
Thank you all for a great season Karin &Team.

Heldere ruimtes

In een unieke hoogalpine ligging presenteert zich het Berghotel Franzenshöhe als een aantrekkelijk hotel voor seminaries aan. Gemakkelijk toegankelijk en tegelijkertijd ook afgelegen is het de ideale plaats om intensief te werken tijdens vergaderingen of seminaries. De soberheid van het hooggebergte creëert de noodzakelijke vrijheid om tot nieuwe inzichten en creativiteit te komen. Franzenshöhe is ingebed tussen het machtige Ortlermassief en de Passo Stelvio, een pioniersprestatie uit de negentiende eeuw.

Tegenstellingen zijn hier tot een geheel versmolten, het kunstwerk van de omgeving heeft een positieve invloed op harmonie en inspiratie.

Het seminariehotel Franzenshöhe stelt zijn heldere ruimtes uit natuurlijke materialen ter beschikking. Tegelijkertijd is ook de vanzelfsprekende technische uitrusting aanwezig en zorgt het hotel voor het lichamelijke welzijn van de groep.

Technische voorzieningen voor congressen

Flip chart, prikborden, multifunctionele wanden, overheadprojector, beamer, kopieermachine, diaprojector, cassetterecorder, moderatorkoffer, kleurentelevisie met videorecorder en dvd.

Seminaries en groepsruimtes

Sinds de zomer 2006 beschikt het hotel over een heldere, 60m² grote vergaderruimte, uitgewerkt in natuurlijk materialen, net als twee bijhorende groepsruimtes.

Terras

Het berghotel Franzenshöhe beschikt over twee terrassen. Het dagterras met het indrukwekkende panorama en het nieuwe zuidelijke terras, voorbehouden voor onze gasten.